063/277-332 policegpa@gmail.com

Slobodan Jovanović

Rodjen 22.06.1968.godine u Beogradu još od rane mladosti se bavi borilačkim veštinama.Trenirao je karate i boks a od 1985.godine upoznaje Ljubomira Vračarevića, tvorca stila Realni aikido i počinje da vežba realni aikodo.Od 2000.-ite godine počinje da radi kao trener realnog aikidoa.Boban danas ima jedan od najvećih klubova Realnog aikidoa (6 sekcija u Beogradu).Nosilac je majstorskog zvanja crni pojas 6.dan u Realnom aikidou i crni pojas 2.dan u AIKI Ju-jutsu.Treninge je bazirao na rad sa decom od 4 do 15 godina (Sklonimo decu s ulice).

Radio je obuke u raznim bezbednosnim strukturama, kako u Srbiji tako i u mnogim Evropskim zemljama!Održao je na desetine seminara i obuka za fizičko-tehničko obezbedjenje – FTO kako u zemlji tako i u inostranstvu. Licenciran instruktor IBSSA (International Bodyguard Security Services Asotiation).
Održao je nekoliko kurseva (obuka) za IBSSA uz asistenciju Stevana Djokića iz DBA (Detektivsko bezbednosne agencije).Završio je Saobraćajnu školu, a u Novom Sadu na TIMSU (Fakulet za sport i turizam) završio je za trenera JU-Jutsu, i u Beogradu na Visokoj školi za sport i zdravlje završio je za trenera Realnog aikidoa.
Član je Nezavisnog sindikata policije – NSP, specijalni koordinator u  Sindikatu policije i policijskih starešina – SPIPS, član je Sindikalne organizacije žandarmerije – SOŽ i sa njima ima potpisan Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, član je evropske policijske asocijacije – EPA, instruktor u IBSSA i instruktor u Centru za bezbednost i istrage Centar DBA.